dinsdag 11 december 2012

Intentieverklaringen getekend!

Vanmiddag om 17:00 uur tekenden de deelnemende partijen de intentieverklaring Handen Ineen. Daarmee is de start van het project een feit. 




Januari 2014 (!)
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in MFC Eeltsjes' Hiem werd het startschot voor het project gegeven. De bezoekers werden meegenomen naar januari 2014. De dag waarop de uitkomsten van het project geëvalueerd werden. Direct bij binnenkomst kregen alle bezoekers een certificaat uitgereikt; "Succesvol deelnemer Handen Ineen". 

Dhr. Oebele Herder dankte namens de gemeente alle aanwezigen voor het geweldige succes van het project. Een resultaat wat alleen dankzij samenwerking kon ontstaan. Daarna nam de projectcoördinator, Klaas de Jong iedereen mee terug naar de uitgangspunten van 2012 en vertelde hij wat er in 2013 gerealiseerd is. Mevr. Angela Welling - HHM - presenteerde de succesvolle resultaten van het project.




Hierna kwam de zaal aan het woord: Met hen werd geïnventariseerd welke hobbels en knelpunten men tegen is gekomen in het project in 2013. 




Deze werkwijze leverde mooie tips en aandachtspunten op voor het project; tips en aandachtspunten die positief geformuleerd waren. Een pracht opsteker voor Handen Ineen.

1 opmerking:

  1. Ik wens alle bewoners van Leeuwarden West en alle deelnemers van de verschillende organisaties veel succes met deze prachtige start van hopelijk een zeer succesvolle nieuwe manier van omgaan met hulpvragen rondom participatie en nieuwe samenwerkingsvormen.
    Roeli Mossel

    BeantwoordenVerwijderen