donderdag 6 juni 2013

www.leeuwardenwest.nl in de lucht!


Handen Ineen biedt de burgers van Leeuwarden West een eigen website aan. De website www.leeuwardenwest.nl stimuleert wijkbewoners om elkaar te ontmoeten. Op de site staan diverse uitgaanstips ("met de kleinkinderen") wordt informatie gegeven over de wijk, de wijkverenigingen en wijkpanels, over het project en over de buurtvrouw.

Kloppend hart is de activiteitenagenda. In deze agenda staan alle activiteiten die in de buurt georganiseerd worden. Elke organisatie of bewoner kan een activiteit plaatsen in de agenda; als de redactie (zelf ook wijkbewoners) de activiteit  goedkeurt is deze direct zichtbaar.



In de toekomst zal de website verder uitgebreid worden. Zo wordt in samenwerking met de NHL een “serious game” ontwikkeld, De game richt zich op de gebieden voeding, beweging en sociaal contact. Daarbij wordt zo mogelijk een link gelegd tussen de "echte" wereld en de "virtuele" wereld (bewegingen die in het spel geoefend worden, worden die week ook in het wijkgebouw in de praktijk gebracht).

Ook worden de mogelijkheden onderzocht om de website uit te breiden met bijvoorbeeld een persoonlijke mantelzorgagenda e.d.

Wilt u zelf een activiteit met de wijk delen? Plaats hem dan in in 20 seconden in de activiteitenagenda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten